ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ محدود شد

ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ محدود شد

03:3910۰

ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ محدود شد

محدود شدن ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ,واتس اپ
پیام رسان واتس اپ هفته گذشته اعلام‌کرد که قصد دارد به فرآیند آپدیت سیاست حریم خصوصی خود ادامه دهد و به کاربران فرصت می دهد سیاست جدید را درک کرده و اطلاعات بیشتری را درباره آن فراهم می کند.

به گزارش ایسنا، این شرکت ماه گذشته در پی واکنش شدید و انتقاد گسترده از تغییر سیاست حریم خصوصی اعلام کرده بود اجرای آنرا به مدت سه ماه به تأخیر می اندازد ولی توضیح واضحی درباره اینکه اگر کاربران تا ۱۵ ماه مه با شرایط جدید استفاده از سرویس واتس اپ موافقت نکنند، چه اتفاقی برای حساب کاربری آن ها می افتد وجود نداشت.

واتس اپ در ایمیلی که به یکی از شرکای بازرگانی خود ارسال کرده و توسط وب سایت تک کرانچ مشاهده شده است، اعلام کرده که از کاربران به تدریج برای موافقت با شرایط جدید سرویس به منظور دسترسی داشتن به همه قابلیتهای واتس اپ درخواست خواهد کرد. این یادداشت به صفحه پرسش و پاسخ جدیدی که از سوی واتس اپ ایجاد شده، لینک شده است.

بر اساس توضیح واتس اپ در صفحه پرسش و پاسخ ، این سرویس پیام رسان فرصت کافی برای مرور تغییرات به کاربران می دهد و اگر آن ها تا ۱۵ ماه مه با این تغییرات موافقت نکنند، واتس اپ حساب کاربری آنها را حذف نخواهد کرد با این حال تا زمانی که با این شرایط موافقت نکنند، نمی توانند از همه امکانات حسابشان بهره مند شوند.

واتس اپ اعلام کرده که برای مدت کوتاه، کاربران میتوانند تماسها و نوتیفیکیشنها را دریافت کنند اما قادر به خواندن و ارسال پیام از این اپلیکیشن نخواهند بود.

زمانی که حساب کاربری حذف شود، این حذف دائمی خواهد بود و دیگر کاربران نمی توانند آنرا معکوس کرده و حسابشان را بازیابی کنند. همچنین تاریخچه پیامهای حساب کاربران بطور دائمی حذف خواهد شد.

کاربرانی که با تغییر سیاست واتس اپ موافقت نکنند، از همه گروههایی واتس اپ که در آن ها حضور دارند، حذف خواهند شد.

محدود شدن ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ,واتس اپ

کاربران بک آپ (نسخه پشتیبان) کامل واتس اپ را از دست می دهند با این حال این شرکت به کاربران فرصت می دهد پیش از ۱۵ ماه مه نسخه بک آپ حسابشان را تهیه کنند.

واتس اپ اعلام کرده که پیش از ۱۵ ماه مه کاربران می توانند آرشیو پیامهایشان در اندروید یا آیفون را منتقل کرده و گزارشی از حسابشان را دانلود کنند.

بر اساس گزارش وب سایت gadgetsnow، طبق اعلام واتس اپ، کاربران می توانند پس از ۱۵ ماه مه با آپدیت سیاست حریم خصوصی واتس اپ موافقت کنند و سیاست مربوط به کاربران غیرفعال درباره آن ها اعمال می شود. بر اساس سیاست کاربران غیرفعال، محتوایی که در گوشی کاربر پیش از حذف شدن حساب وجود دارد، خواهد ماند تا اینکه اپلیکیشن واتس اپ از گوشی حذف شود. هنگامی که کاربر در همان دستگاه بخواهد وارد واتس اپ شود، محتوایی که در گوشی ذخیره شده بود دوباره قابل مشاهده می شود.

منبع : www.sarpoosh.com
لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=13522

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند