
امروز قصد داریم روش آماده کردن ریزوتوی میگو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
کره….. یک و یک دوم قاشق سوپخوری
روغن زیتون…. ۱ قاشق سوپخوری
میگوی پاک کرده …. ۵۰۰ گرم
پیاز قرمز ریز خرد کرده…. ۱ عدد
سیر له کرده…… ۱ حبه
ریزوتو… ۲۵۰ گرم
آب مرغ داغ….. ۹۰۰ میلی لیتر
باقلای پاک کرده…. ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی…… ۱۰۰ گرم
خامه…… ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو …۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده ….۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل….. به میزان لازم
روش تهیه
کره و روغن را درقابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. میگو را بیفزائید و تفت دهید تا صورتی رنگ شود. آنگاه میگو را از قابلمه درآورید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. سپس ریزوتو را نیز درون قابلمه بریزید و در حدود ۵ دقیقه، تفت دهید. حالا آب مرغ را کم کم روی ریزوتو بریزید و مخلوط کنید و بگذارید آب مرغ کشیده شود. اکنون باقلا و نخود فرنگی را به آن بیفزائید و بپزید تا نرم شوند. اینک خامه، آبلیمو، جعفری، نمک و فلفل را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
خواص میگو
وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفتهای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.
منبع: شور و شیرین
بدون دیدگاه