روش آماده کردن ریزوتو‌ی میگوی خوشمزه

01:4926۰

 امروز قصد داریم روش آماده کردن ریزوتو‌ی میگو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

کره….. یک و یک دوم قاشق سوپخوری

روغن زیتون…. ۱ قاشق سوپخوری

میگوی پاک کرده …. ۵۰۰ گرم

پیاز قرمز ریز خرد کرده….  ۱ عدد

سیر له کرده……  ۱ حبه

ریزوتو…  ۲۵۰ گرم

آب مرغ داغ…..  ۹۰۰ میلی لیتر

باقلای پاک کرده….  ۱۰۰ گرم

نخود فرنگی…… ۱۰۰ گرم

خامه…… ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو …۲ قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ….۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل….. به میزان لازم

روش‌ تهیه

کره و روغن را درقابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. میگو را بیفزائید و تفت دهید تا صورتی رنگ شود. آن‌گاه میگو را از قابلمه در‌آورید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. سپس ریزوتو را نیز درون قابلمه بریزید و در حدود ۵ دقیقه، تفت دهید. حالا آب مرغ را کم کم روی ریزوتو بریزید و مخلوط کنید و بگذارید آب مرغ کشیده شود. اکنون باقلا و نخود فرنگی را به آن بیفزائید و بپزید تا نرم شوند. اینک خامه، آبلیمو، جعفری، نمک و فلفل را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

خواص میگو

وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلی‌گرم از این اسید‌های چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفته‌ای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.

منبع: شور و شیرین

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=8129

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند