روش آماده کردن سوپ ذرت رستورانی

05:4620۰

در این مطلب روش آماده کردن سوپ ذرت به روش‌های مختلف را آموزش می‌دهیم.

روش آماده کردن سوپ ذرت با شیر وقارچ

مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد
ذرت پخته شده: یک لیوان دسته‌دار فرانسوی
پیاز: ۲ عدد
آرد ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
قارچ: ۱۰ عدد
هویج: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
شیر: سه لیوان دسته‌دار فرانسوی

مراحل تهیه سوپ ذرت

در مرحله اول از روش آماده کردن سوپ ذرت با شیر و قارچ، ابتدا سینه مرغ را در قابلمه کوچک با آب بپزید. برای پخت سینه مرغ عدد پیاز خرد شده و کمی نمک، فلفل و زردچوبه نیز به آب داخل قابلمه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا سینه مرغ هنگام پخته شدن کمی طعم بگیرد. پس از پخته شدن، سینه مرغ را ریش ریش کنید. حدود لیوان دسته‌دار فرانسوی از آبی را که مرغ در آن پخته شده کنار بگذارید.

در مرحله دوم از روش آماده کردن سوپ ذرت با شیر و قارچ، یک پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. پس از آن قارچ‌ها را خورد کنید. قارچ را هم به همراه پیاز تفت دهید و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. زمانی که قارچ‌ها و محتویات داخل قابلمه کاملاً سرخ شد، آرد ذرت را به محتویات داخل قابلمه کم کم اضافه کنید و تفت دهید. هویج رنده شده و مرغ ریش ریش شده را هم به قابلمه اضافه کنید. پس از آن آب مرغی را که کنار گذاشته‌اید در داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل قابلمه به همراه آب مرغ کاملاً بجوشند و پخته شوند.

پخته شدن مواد در داخل قابلمه را می‌توانید از تست کردن هویج‌های رنده شده متوجه شوید. وقتی مواد کاملا پخته شدند، شیر را کم کم به قابلمه سوپ اضافه کنید. شیر باید با محتویات داخل قابلمه به مدت نیم ساعت بجوشد. فقط مراقب سر رفتن شیر باشید. در پایان ذرت پخته شده را به همراه جعفری به قابلمه اضافه کنید. پس از اضافه کردن کمی صبر کنید تا مواد به خورد ذرت بروند و طعم جعفری در سوپ پخش شود. سوپ ذرت با قارچ و شیر شما آماده سرو است.

روش آماده کردن سوپ ذرت با خامه

روش آماده کردن سوپ ذرت رستورانی به چند روش مختلف؛ یک پیشنهاد عالی برای روز‌های سرد

مواد لازم

ذرت پخته شده: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب مرغ: ۵ لیوان دسته‌دار فرانسوی
خامه: یک دوم لیوان دسته‌دار فرانسوی

مراحل تهیه سوپ ذرت

در مرحله اول از روش آماده کردن سوپ ذرت با خامه، ابتدا پیاز را خرد کرده و در داخل ماهیتابه تفت دهید. به پیاز، سیر و پودر فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز را با هم چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی از ذرت پخته شده را به داخل قابلمه اضافه کنید. پس از آن که ذرت را در داخل قابلمه تفت دادید، می‌توانید آب مرغ را هم به مواد اضافه کنید. زمانی که آب مرغ را اضافه می‌کنید، حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا مواد به همراه آب بجوشد. پس از جوشیدن مواد داخل قابلمه شعله را در حالت متوسط رو به پایین قرار دهید. اجازه دهید تا کل مواد ۲۰ دقیقه پخته شوند.

در مرحله دوم از روش آماده کردن سوپ ذرت با خامه، محتویات پخته شده در قابلمه را به صورت پوره درآورید تا کاملاً صاف شوند. شما می‌توانید با استفاده از گوشت کوب برقی این کار را انجام دهید. چند دقیقه قبل از سرو می‌توانید خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده کاملا شیری رنگ می‌شود. ذرت باقیمانده را همزمان با خامه اضافه کنید. سوپ ذرت با خامه آماده سرو است. در این نوع سوپ ذرت از گوشت مرغ استفاده نمی‌شود. اما آب مرغ همان خاصیت گوشت مرغ را دارد.

روش آماده کردن سوپ ذرت با رب گوجه‌فرنگی و جو پرک

روش آماده کردن سوپ ذرت رستورانی به چند روش مختلف؛ یک پیشنهاد عالی برای روز‌های سرد

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
جو پرک: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
ذرت پخته شده: یک لیوان دسته‌دار فرانسوی
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ ذرت

در مرحله اول از روش آماده کردن سوپ ذرت با رب گوجه فرنگی و جو پرک، ابتدا مرغ را به اندازه‌های کوچک خرد کنید. پس از آن پیاز را خرد کرده و در داخل ماهیتابه تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید. مرغ خرد شده را نیز به محتویات ماهیتابه بیافزایید. مرغ را در ماهیتابه به اندازه‌ای تفت دهید که رنگ آن تغییر کند.

در مرحله دوم از روش آماده کردن سوپ ذرت با رب گوجه فرنگی و جو پرک، روب گوجه فرنگی را به محتویات داخل ماهیتابه اضافه کنید. مرغ و رب را کاملاً تفت دهید. پس از آن در داخل یک قابلمه ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی آب بریزید. جوی پرک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا جو پرک در قابلمه پخته شود. جوی پرک خیلی زود پخته می‌شود. پس از پخته شدن جو پرک، آن را داخل مخلوط کن بریزید تا کاملاً تبدیل به یک مایع لعاب‌دار شود. مواد آماده شده با مرغ را به این مخلوط اضافه کنید. معادل یک لیوان دسته‌دار فرانسوی اب به کل مواد اضافه کنید و بر روی حرارت نسبتا متوسط روی گاز قرار دهید.

در این مرحله از روش آماده کردن سوپ ذرت با رب گوجه فرنگی و جو پرک، سوپ تقریبا آماده است. کافیست تا ذرت‌های پخته شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ذرت به محتویات داخل قابلمه، آن را خاموش کنید. سوپ ذرت با رب گوجه فرنگی و جو پرک شما آماده سرو است.

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=9473

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند