روش آماده کردن سیب زمینی دوشس خوشگل و لذیذ

03:0013۰

روش آماده کردن سیب زمینی دوشس پیش غذای خوشمزه در فر که بسیار گرم، مخملی و فوق العاده نرم و جذاب است.

سیب زمینی دوشس چیست؟

این یک دستورالعمل مخصوص فرانسویست که از سیب زمینی پوره شده، زرده تخم مرغ، کره و گاهی پنیر تشکیل می‌شود. برای تهیه ابتدا سیب زمینی را بپزید و خیلی خوب پوره کنید. با مواد گفته شده ترکیب کرده سپس روی آن‌ها را با سفیده تخم مرغ رومال بزنید تا بعد از پخت خوشرنگ‌تر شوند.

برای مرحله آخر آن‌ها را در فر داغ بپزید تا طلایی رنگ و ترد شوند.

مواد مورد نیاز

سیب زمینی ۱ کیلو گرم (۵ متوسط)
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
کره آب شده ۴ قاشق غذاخوری
خامه ۱/۲ فنجان
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۸ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد

روش آماده کردن سیب زمینی دوشس

سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید، مکعبی خرد کنید. سیب زمینی‌ها را به همراه آب در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط گذاشته تا به جوش آید، سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید (با چنگال پخت سیب زمینی‌ها را بررسی کنید).

در یک آبکش بزرگ سیب زمینی‌ها را خالی کنید. بگذارید چند دقیقه بخار آزاد شود این کار سبب خارج شدن رطوبت اضافی سیب زمینی می‌شود.

سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید.

** سیب زمینی‌ها را برای بافت بهتر با گوشتکوب بکوبید و از صافی یا آبکش رد کنید (کاملا نرم و یکدست خواهند شد).

سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را از یکدیگر جدا کنید و در دو ظرف مجزا بریزید.

در حالی که سیب زمینی هنوز گرم است زرده‌های تخم مرغ، کره، خامه، نمک، فلفل سفید، پودر سیر و در صورت تمایل پنیر و سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

**چاشنی‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

دو کاغذ پخت بزرگ را در سینی فر قرار دهید سر قیف را با قیچی برش دهید و ماسوره ستاره‌ای با نوک ۱/۲ اینچی را در قیف قرار دهید.

قیف را درون لیوان گذاشته و پوره سیب زمینی را در قیف بریزید.

** سر قیف را محک از بالا ببندید و مخلوط سیب زمینی را به شکل مارپیچ مطابق عکس روی سینی فر به صورت یکنواخت قرار دهید.

سینی سیب زمینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا کمی سفت شوند.

پخت در فر

فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید سپس با برس روی سیب زمینی‌ها را با سفیده زده شده رومال بزنید.

سینی را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید سپس سینی را بچرخانید و برای ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید.

** دمای فر‌ها با هم متفاوت است پس در زمان پخت مراقب شکوفه‌های سیب زمینی باشید.

از فر خارج کرده و برای ۵ دقیقه صبر کرده تا خنک شود سپس در ظرف سرو بچینید و با جعفری یا تره ریز خرد شده تزئین کنید.

منبع:یامی شف

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=11104

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند