روش آماده کردن قلیه بادمجان لذیذ

کمتر از یک دقیقه26۰

در ادامه قصد داریم شما را با روش آماده کردن قلیه بادمجان آشنا کنیم.

مواد لازم:

پیاز سرخ شده
سیر
لوبیا چشم بلبلی
گوجه فیله شده (یا میکس شده)
بادمجان با برش گرد سرخ شده
نمک و فلفل و زرد چوبه

روش آماده کردن:

 
برای تهیه قلیله بادمجان اول بادمجان‌ها رو آماده می‌کنیم سرخ کرده کناری می‌گذاریم.

پیاز ریز خرد شده رو تفت داده سیر رو اضافه کرده بعد لوبیا رو قبلاً خیسانده در صافی ریخته به موادمون اضافه می‌کنیم (لوبیا چشم بلبلی رو بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت بیشتر نباید خیساند).

تفت داده گوجه فیله شده یا پورهٔ آن را اضافه می‌کنیم کمی که پخت بادمجون سرخ شده رو اضافه کرده کمی آبغوره یا هر ترشی که دوست دارین اضافه کرده (نمک و … یادتون نره).

منبع:شبکه آشپزی

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=8593

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند