روش آماده کردن مرغ خان پسند یا شاه پسند ترکی

03:0012۰

در مطلب زیر روش آماده کردن مرغ خان پسند یا مرغ شاه پسند ترکی را به همان شیوه اصیل برای شما تدارک دیده ایم.

مواد لازم

بادمجان: ۱ کیلوگرم

کره: ۷ قاشق غذاخوری

آرد: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شیر: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم

مواد لازم برای لایه روی خان پسند

فیله مرغ: ۵۰۰ گرم

کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری

سیر: ۲ حبه متوسط

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط

آب: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زنجبیل و جوز هندی یا آویشن: به میزان دلخواه

فلفل دلمه‌ای یا فلفل سبز تند: برای روی غذا

روش آماده کردن مرغ خان پسند ترکی

پیاز را به صورت نگینی خرد و در یک تابه با کره سرخ کنید. سیر را خیلی ریز خرد یا له کنید. مرغ‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک، خرد کنید و به پیاز داخل تابه اضافه کنید. اجازه دهید با هم تفت بخورند و کمی سرخ شوند. نمک و فلفل را اضافه کنید. گوجه فرنگی‌ها را خرد یا رنده کنید. آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و بعد از اینکه جوش آمد، درِ تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد. بهتر است از همان ابتدا از آب جوش استفاده کنید.
بادمجان‌ها را بشویید و کباب کنید. لازم نیست حتما پوست آن‌ها را قبل از کباب کردن بگیرید. می‌توانید این کار را بعدا انجام دهید. بعد از اینکه بادمجان‌ها کباب شدند و پوست آن‌ها را جدا کردید، آن‌ها را خرد یا له کنید. در یک تابه، آرد را الک کنید و روی حرارت قرار دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

کمی روغن اضافه کنید. بادمجان‌ها را اضافه و با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و به هم بزنید. صبر کنید مواد با هم یکدست و مخلوط شوند. نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید مواد به غلظت دلخواهتان برسند. سپس شعله را خاموش کنید.

در آخرین مرحله از روش آماده کردن هونکار بیندی مواد داخل تابه را در ظرف مناسب بریزید (مخلوط بادمجان و شیر) و مرغ‌های پخته شده را روی آن بریزید. اجازه دهید آب مرغ جمع شده باشد و از حالت خورش خارج شده و غلیظ باشد. روی مواد را با پودر آویشن و زنجبیل و جعفری یا ریحان ساطوری شده تزیین کنید. فلفل دلمه یا فلفل‌های تند را برش بزنید و روی گوشت بریزید.

فوت و فن‌های روش آماده کردن مرغ خان پسند ترکی

*درست است که به این غذا مرغ خان پسند می‌گویند، ولی شما می‌توانید بنا به طبع و سلیقه خودتان، آن را با گوشت قرمز هم درست کنید. ولی حتما از گوشت گوسفندی بدون استخوان استفاده کنید. گوشت‌ها را به اندازه گوشت قیمه، به صورت مکعبی خرد کنید و با پیاز و سیر و ادویه‌جات بپزید.

*می‌توانید مقداری پنیر موزارلا را به بادمجان پوره شده و آرد اضافه کنید. این کار را در آخرین مرحله انجام دهید و سریع حرارت را قطع کنید.

*می‌توانید به جای گوجه فرنگی، از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

*بنا به ذائقه خود، از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو در آخرین مرحله روش آماده کردن هونکار بیندی ترکیه‌ای استفاده کنید. بهتر است آبلیمو را به سس مرغ یا گوشت اضافه کنید.

*هونکار بیندی ترکیه‌ای معمولا با نان و سبزی خوردن سرو می‌شود.

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=12101

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند