روش آماده کردن مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه

04:012۰

در مطلب زیر ۲ روش آماده کردن مرغ لیمویی در قابلمه یا بدون فر و در فر را به شما عزیزان آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

مرغ: ۷۰۰ گرم

پوست لیمو: ۳ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری

خردل: ۱ قاشق سوپ‌خوری

کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری

آرد: ۱ قاشق سوپ‌خوری

برگ ریحان:۱ قاشق غذاخوری

پودر آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آبلیمو: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

سیر: ۲ حبه

عصاره مرغ: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

روش آماده کردن مرغ لیمویی

 

۲ روش آماده کردن مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه بدون فر و در فر به روش رستورانی

پیش از هر چیز، فر را روشن و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

در یک ظرف ۱ قاشق چای‌خوری پوست لیمو، ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، خردل، ریحان، آویشن و نمک را با هم مخلوط کنید. مرغ‌ها را به مخلوط به دست‌آمده آغشته کنید، به طوری که کل مرغ را بپوشاند. روی مرغ‌ها را با سلفون بپوشانید و ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و بقیه روغن زیتون را در آن بریزید تا گرم شود. سیر‌ها را له کنید و در تابه بریزید. اجازه دهید کمی سرخ شوند و بوی عطر آن‌ها بلند شود. سیر را دور بریزید، چون فقط به روغن زیتونی نیاز دارید که بوی سیر بدهد. مرغ‌های آغشته به مواد را در تابه سرخ کنید تا وقتی که پوستشان طلایی شود. این کار را برای دو طرف مرغ انجام دهید.

در یک سینی فر ۲ قاشق چای‌خوری پوست لیموی باقیمانده را با آبلیمو و عصاره مرغ مخلوط کنید. مرغ‌های سرخ شده را در سینی قرار دهید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید و مرغ‌ها را در یک بشقاب قرار دهید، ولی عصاره را دور نریزید.

عصاره را در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که بجوشد. آرد و کره را اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را قطع کنید. سس را روی مرغ‌ها بریزید و با برش‌های لیمو تزیین کنید.

روش آماده کردن مرغ لیمویی بدون فر

 

۲ روش آماده کردن مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه بدون فر و در فر به روش رستورانی

برای روش آماده کردن مرغ لیمویی در قابلمه، روغن زیتون را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از گرم شدن، مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و دو طرف آن‌ها را سرخ کنید.

در یک قابلمه آرد ذرت بریزید و روی حرارت تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود. لازم نیست آرد تغییر رنگ بدهد. عصاره مرغ را با نمک، آبلیمو و فلفل به آرد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا یکدست شوند.

بعد از اینکه مواد غلیظ شدند، مرغ‌ها را اضافه کنید. جعفری یا ریحان ساطوری شده را اضافه کنید. می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. ۱۰ دقیقه بعد، یک لیمو را برش بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

۱۰دقیقه دیگر صبر کنید مرغ‌تان نرم بشود و کاملا بپزد. حواستان باشد که برش‌های لیمو برای مدت زمان طولانی نپزد، چون طعم آن تلخ خواهد شد. پس از اینکه مرغ لیمویی‌تان پخت، آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

فوت و فن‌های روش آماده کردن مرغ لیمویی

*در روش آماده کردن مرغ لیمویی در فر می‌توانید از فیله (سینه بدون استخوان)، ران، کتف یا بال مرغ استفاده کرد. فقط به یاد داشته باشید ران و بال مرغ درنهایت آبدارتر خواهند بود.

*بهتر است پوست مرغ را تا آخرین مرحله جدا نکنید.

*بهتر است بعد از ۲۰ دقیقه از ماندن مرغ‌ها در فر، درِ آن را باز کنید و از مایه‌ای که در کف سینی جمع شده است روی مرغ‌ها بریزید تا خشک نشوند.

*مرغ لیمویی را می‌توانید با برنج و سالاد سرو کنید و در کنار آن سیب زمینی سرخ کرده قرار دهید.

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=11600

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند