روش آماده کردن نان گوجه فرنگی خوشمزه

02:1431۰

امروز قصد داریم روش آماده کردن نان گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

آرد نان…… ۲۵۰ گرم

آرد سفید شیرینی پزی….. ۲۵۰ گرم

آب گرم….. ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

پودر مایه خمیر…. ۱۲ گرم

شکر… ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون…… (بدون بو) ۵۰ میلی‌لیتر

نمک ….. یک‌دوم قاشق چایخوری

سس گوجه فرنگی…. حدود ۴ قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه

آرد نان و آرد سفید را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه یک‌چهارم پیمانه از آب گرم را همراه با مایه خمیر و شکر، در کاسه کوچکی بریزید و خوب هم بزنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و ۱۰ دقیقه، کنار بگذارید تا حباب‌هائی روی مایه خمیر، ظاهر شود. در این میان، باقیمانده آب، روغن و نمک را نیز با هم مخلوط کنید.

حالا مایه خمیر ورآمده و مخلوط آب و روغن را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش زیاد شود. اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر یک را به شکل دایره باز کنید. حالا یکی از خمیر‌ها را در سینی چربکرده بگذارید و رویش سس گوجه‌فرنگی بمالید و خمیر دیگر را روی آن قرار دهید. سپس کاسه یا فنجان کوچکی را در وسط خمیر قرار دهید و روی خمیر روغن زیتون بمالید.

بعد از آن خمیر را از اطراف به ۴ قسمت ببرید و هر قسمت را دوباره به ۴ تکه تقسیم کنید تا به این ترتیب ۱۶ گل برگ داشته باشید. اکنون هر گل‌برگ را ۲ بار تاب دهید و دو تا دو تا به هم بچسبانید و رویشان روغن زیتون بمالید. آن‌گاه کاسه را از روی خمیر بردارید و روی این قسمت نیز روغن زیتون بمالید و سیاهدانه بپاشید. اینک نان را به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بپزید.

خواص گوجه فرنگی

وجود گوجه در رژیم غذایی شما به سلامت بینایی با توجه محتوای فراوان ویتامین آ، کمک می‌کند. کوماریک اسید و کلروژنیک اسید موجود در گوجه فرنگی، به خنثی سازی تاثیرات آسیب زای مواد سرطان زا کمک می‌کند.

 

منبع: شور و شیرین 

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=1384

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند