روش آماده کردن پاستا آلانورما، غذای لذیذ و خوشمزه

01:236۰

 امرز قصد داریم روش آماده کردن پاستا آلانورما  را شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

بادمجان متوسط……. ۳ عدد

روغن….. به میزان لازم

روغن زیتون…… ۳ قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده…… ۱ عدد کوچک

سیر له کرده …..۳ حبه

نمک و فلفل……. به میزان لازم

پوره گوجه‌فرنگی……. ۸۰۰ گرم

ریحان خرد کرده….. ۵۰ گرم

پاستای لوله‌ای پخته شده…. ۴۰۰ گرم

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا…… ۷۰ گرم

روش ‌تهیه

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=8746

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند