روش آماده کردن پای ماهی، پیش‌ غذای متفاوت

02:0024۰

ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه تان قرار بگیرد. این بار می‌توانید با ماهی یک پیش غذا جدید و با کلاس برای میهمانان تان درست کنید.

اگر عاشق ماهی هستید و همیشه به دنبال دستور غذا‌های جدید و متنوع با ماهی هستید، پای ماهی را امتحان کنید. این پای، هم یک شام سبک است هم یک پیش غذای کلاس بالا و مناسب برای مهمانی‌های شیک و مجلسی.

مواد لازم برای پای ماهی برای ۴ نفر:

ماهی سفید ۵۰۰ گرم
ماهی سالمون ۲۵۰ گرم
میگو ۲۵۰ گرم
هویج ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

روش آماده کردن پای ماهی:

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، خوب هم بزنید تا پوره سیب زمینی آماده شود.

ماهی‌ها و میگو را پاک کرده، آن‌ها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه‌های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آبلیمو هم داخل ظرف بریزید و تکه‌های ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.

یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکه‌های ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شست‌وشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکه‌های ماهی و میگو بریزید. پنیر و جعفری را هم روی مواد بریزید.

در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.

منبع:بیتوته

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=8622

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند