روش آماده کردن پنکیک خوشمزه و لذیذ برای صبحانه

02:1623۰

امروز قصد داریم روش آماده کردن پنکیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ عدد پنکیک ساده

کره – ۵۰ گرم
شیر – یک پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
آرد سفید – یک پیمانه
شکر – ۲ قاشق غذاخوری
نمک – یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن مایع – به میزان کافی
بکینگ پودر – یک و یک دوم قاشق چای‌خوری

روش آماده کردن

روش تهیه: پنکیک در واقع نان نازک خانگی است که با ریختن لایه نازکی از مواد در داخل تابه درست می‌شود.
۱- ابتدا کره را ذوب کنید. در کاسه بزرگ آرد سفید، نمک، شکر و بکینگ پودر را بریزید و مواد را با قاشق مخلوط کنید.

۲- تخم مرغ را در کاسه‌ای جدا هم بزنید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۳- کره ذوب شده را به آن بیفزایید و مواد مخلوط شده را داخل کاسه آرد سفید بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

۴- سپس در تابه‌ای که مخصوص پنکیک و گرد باشد مقداری روغن اسپری کنید و بعد از داغ شدن به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بردارید و داخل تابه بریزید.

نکات:

نکته ۱) می‌توانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا گلوله آرد باز شود و مایه یکدست و صافی داشته باشید.

نکته ۲) هم زدن تأثیر زیادی در کیفیت پنکیک دارد. وقتی شروع به مخلوط کردن مواد خشک با مخلوط شیر می‌کنید، گلوتن‌ها (نوعی پروتئین موجود در مواد غذایی) شروع به فعالیت می‌کند، هرقدر بیشتر مخلوط را هم بزنید، گلوتن بیشتر در مایه پنکیک پخش و در نتیجه پنکیکی سفت می‌شود.

نکته ۳) وقتی مایه پنکیک را استراحت می‌دهید، گلوتن فعال‌شده در مرحله مخلوط کردن، استراحت می‌کند. همچنین نشاسته موجود در آرد، مواد مایع را جذب می‌کند و به اصطلاح موجب جا افتادن مایه می‌شود.

نکته ۴) چند دقیقه قبل از شروع به پختن پنکیک‌ها، زیر تابه را روشن کنید تا به دمای لازم برسد و کاملاً داغ شود. اگر از روغن یا کره استفاده می‌کنید، باید کاملاً داغ شود، ولی اگر با بوی بد و دود کردن آن مواجه شوید، نشانه‌ای است برای حرارت زیاد که باعث سوختن پنکیک‌ها می‌شود. به تجربه درخواهید یافت که دمای مناسب برای تابه‌ای که استفاده می‌کنید چقدر است.

نکته ۵) هر طرف پنکیک باید یک‌بار و تنها یک‌بار پخته شود. چند بار برگرداندن پنکیک، باعث از بین رفتن بافت نرم و خوب آن می‌شود.

 

منبع: خراسان

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=7973

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند