روش آماده کردن پیتزا فوری، ساده و خوشمزه

02:0026۰

در مطلب زیر روش آماده کردن پیتزا فوری و ساده را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا فوری خوشمزه و ساده در خانه

مخمر هفت گرم
شکر سفید یک قاشق چای‌خوری
آب گرم یک فنجان
آرد نان دو فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
سس گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
پپرونی ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا توپی  ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد

روش آماده کردن پیتزا فوری خوشمزه در خانه

مرحله اول

تهیه یک پیتزا خانگی مثل پیتزا پپرونی ایتالیایی یا پیتزا سبزیجات ممکن است کمی وقت‌گیر باشد، اما امروز می‌خواهیم تا روش آماده کردن پیتزا فوری و خانگی‌ای را به شما آموزش دهیم که در یک چشم به هم زدن آماده می‌شود. برای شروع فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. داخل یک کاسه متوسط مخمر و شکر را داخل آب گرم حل کنید. سپس اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله دوم

آرد، نمک و روغن را به کاسه اضافه کنید و مواد را آرام هم بزنید تا کاملا یکدست شده و خمیر شکل بگیرد. سپس حدود پنج دقیقه به مواد استراحت دهید. روی سطح کارتان را کمی آردپاشی کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده بغلتانید تا چسبندگی آن کم شود. یک قالب مناسب برای پیتزا انتخاب کنید. داخل قالب را به کمک قلموی آشپزی با روغن کمی چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید.

مرحله سوم

سه قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی روی خمیر بریزید و آن را خوب پخش کنید. تکه‌های نازک پپرونی را روی لایه سس بچینید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشانند. سپس نصف پنیر پیتزا را روی پپرونی‌ها ریخته و دوباره یک لایه دیگر پپرونی روی پنیر بچینید به طوریکه سطح پنیر را کامل بگیرد.

مرحله چهارم

در آخر فلفل دلمه‌ای را شسته و آن را به صورت نگینی خرد کنید. باقیمانده پنیر را روی پپرونی‌ها ریخته و فلفل دلمه‌ای‌ها را روی پنیر بریزید. پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مواظب باشید حرارت از پایین هم به آن بخورد تا خمیر کاملا بپزد. چند دقیقه آخر پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پیتزا طلایی شود. نوش جان!

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=2461

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند