روش آماده کردن کباب زردک خوشمزه و شیرین

01:2219۰

در ادامه قصد داریم شما را با روش آماده کردن کباب زردک آشنا کنیم.

مواد لازم:

گوشت چرخ شده گوسفندی: ۲۵۰ گرم
زردک متوسط: ۴ عدد
آرد نخودچی: به مقدار لازم
پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد
شیره خرما یا انگور: به مقدار لازم
سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم
آب: یک چهارم لیوان
نمک دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
روغن ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم

دستور پخت

 
ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود.
سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
بعد از آن کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب‌ها برود.
سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

 

منبع:شبکه آشپزی

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=9674

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند