روش آماده کردن کیش لورن، پیش غذای پرطرفدار

03:598۰

کیش لورن (quiche lorraine) یکی از انواع کیش‌ها و غذا‌های اصیل فرانسوی و معروف‌ترین آنهاست که در فرانسه طرفداران زیادی دارد. کیش به طور کلی نوعی پای هست که با مواد میانی ترش یا شور پر میشود و پنیر، گوشت و سبزیجات مواد اولیه اصلی را تشکیل می‌دهند و در طعم‌ها و انواع مختلفی پخته و سرو می‌شود.

مواد لازم برای کیش لورن

ژامبون گوشت دودی:۲۲۰ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
خمیر تارت
شیر:یک پیمانه
پنیر چدار:یک پیمانه
پیازچه:½ پیمانه
تره خرد شده:یک قاشق سوپ‎خوری
نمک:½ قاشق چای‎خوری
فلفل قرمز:½ قاشق چای‎خوری
جوز هندی:به مقدار لازم
روغن مایع:۲ قاشق غذا خوری

روش آماده کردن کیش لورن

ابتدا خمیر تارت را درست کنید، سپس خمیر را پهن و به شکل دایره‎ای ۳۰ سانتی فرم دهید. سپس بر روی یک قالب فر به قطر ۲۵ و با ارتفاع ۴ سانتی‎متر قرار بدهید، خمیر را با دست روی کف و دیواره‌های قالب قرار دهید و حداقل نیم ساعت در فریزر نگه دارید.

فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‎گراد گرم کنید.

کاغذ روغنی را به شکل دایره‌ای به قطر ۳۰ سانتی‎متر ببرید و روی خمیر کف و دیواره‌ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. در این‎صورت کاغذ ۵ سانتی‎متر بالاتر از لبه‎های قالب قرار خواهد گرفت. دو سوم قالب را با لوبیا یا نخود خشک پر کنید تا اجازه ندهد خمیر پف کند.
قالب را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید، موادی که با آن روی خمیر را پر کردید بیرون بیاورید (راحت‎ترین شیوه برای انجام این کار این است که لبه‎های کاغذ را بلند کنید). سپس با استفاده از چنگال، سوراخ‎های ریزی را در تمام قسمت‌های کف خمیر ایجاد کنید. کیش را دوباره به فر بازگردانید و برای ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید تا همه جای آن کمی قهوه‎ای طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

ژامبون گوشت را خرد و سرخ کنید (ژامبون بسته به ذائقه می‌تواند کمتر یا بیشتر استفاده شود). تابه بزرگی را روی شعله متوسط حرارت دهید. ورقه‎های ژامبون را در یک لایه در ته تابه بچینید و روغن را به آن اضافه کنید؛ گه گاهی ژامبون‌ها را برگردانید تا خوب سرخ شوند.

پس از سرخ شدن ژامبون‌ها چربی اضافی آن‌ها را با دستمال آشپزخانه بگیرید.

تخم مرغ‎ها را در کاسه‎ای بزرگ آنقدر هم بزنید تا کف کند و کرمی سفیدرنگ بدهد؛ سپس جوز هندی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، تره و پیازچه را افزوده و کمی هم بزنید.
در ادامه….

شیر و خامه را به مخلوط بیافزایید و مواد را خوب و با درجه بالای همزن هم بزنید تا کمی هوا وارد آن‌ها شود. این کار بافت کیش را سبک و پفدار نگه می‎دارد. ژامبون و پنیر را روی خمیر کیش بچینید.

در آخرین لحظه مخلوط تخم مرغ و شیر را دوباره برای چند ثانیه شدیداً هم بزنید، سپس آن را به آرامی درون قالب بریزید.

ژامبون و پنیر باید در مخلوط تخم مرغ و شیر معلق باشند، بنابراین ممکن است نیاز باشد به آرامی آن‌ها را کمی هم بزنید. همچنین تره‎ها و پیازچه که روی مخلوط شناور می‎شوند، باید به صورت برابر در سراسر سطح رویی قرار گیرند، بنابراین آن‌ها را با قاشق تنظیم کنید.

فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‎گراد گرم کنید.

کیش را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردید، بپزید. بعد از ۳۰ دقیقه با انگشت کمی مخلوط تخم مرغی (فیلینگ) را فشار دهید و چک کنید که چقدر پخته است. باید کمی شل و ول باشد. (وقتی سرد شود، خود را می‎گیرد).

وقتی کیش به دمای اتاق رسید و سرد شد، قابل خوردن است یا اگر می‎خواهید بعداً آن را سرو کنید، آن را در فر در دمای ۹۰ درجه سانتی‎گراد کمی گرم کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیش لورین

۱- کیش لورن جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
۲- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰دقیقه
۳- زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد.
۴- کیش لورن را می‌توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.

منبع: یامی شف

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=11807

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند