روش آماده کردن گراتن سوسیس و سیب زمینی

02:0411۰

در مطلب زیر روش آماده کردن گراتن سوسیس و سیب زمینی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم برای گراتن سوسیس و سیب زمینی:

سیب زمینی ۷۵۰ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر له کرده ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده ۱ عدد
کنسرو ذرت ۱۰۰ گرم
سوسیس حلقه‌ای خرد شده ۴ عدد
ژامبون رشته‌ای خرد شده ۱۰۰ گرم
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی ۲۰۰ گرمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر چیلی به مقدار لازم
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
آرد سمولینا ۵۰ گرم (نصف پیمانه)
تره خرد کرده ۵۰ گرم

روش تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس:

برای تهیه‌ی گراتن سیب زمینی و سوسیس، ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و مراقب باشید له نشوند.

آن را کنار قرار بدهید تا خنک شوند. سپس ۳ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید.

سپس حرارت را کمی زیاد کنید، فلفل ها، ذرت، سوسیس و ژامبون را اضافه کرده و تفت بدهید. گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

اجازه بدهید تا مواد بپزند و کمی غلیظ شوند. سپس نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. در این فاصله پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و به ضخامت ۵ میلیمتر، ورقه‌ای خرد کنید.

اکنون ظرف نسوز مناسبی را با باقیمانده‌ی روغن چرب کنید. سپس نیمی از ورقه‌های سیب زمینی را کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط سبزی و سوسیس را روی آن بریزید؛ و بعد مایه پنیری را اضافه و صاف کنید و با باقیمانده مخلوط سبزی و سوسیس روی این مایه را بپوشانید.

اینک باقیمانده ورقه‌های سیب‌زمینی را به گونه‌ای که لبه آن‌ها روی هم قرار بگیرد، روی گراتن بچینید و پنیر گودا قرار بدهید.

گراتن را به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شود، در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مایه پنیری:

در ظرفی مناسب زرده‌ی تخم مرغ ها، پنیر، آرد سمولینا، نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.

سپس در ظرفی دیگر سفیده‌های تخم مرغ را بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اکنون سفیده‌های فرم گرفته را به مایه پنیری اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس تره را به آن بیافزایید.

نکاتی برای تهیه‌ی گراتن سوسیس و سیب زمینی:

برای پخت این گراتن می‌توانید سیب زمینی را به صورت ورقه‌ای و یا نگینی متوسط خرد کنید. سوسیس‌ها را هم به همین روش یا نگینی یا ورقه‌ای خرد کنید.

منبع:بیتوته

لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=11271

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند