کد خبر:96351
پ

روش تهیه مربای انجیر؛ طعمی بی نظیر با مربای انجیر

مواد اولیه: انجیر: ۱ کیلوگرم شکر: ۷۰۰ گرم آب: ۱ لیوان وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری طرز تهیه و دستور پخت: ۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید. ۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم […]

مواد اولیه:

انجیر: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.

۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید