کد خبر:13688
پ

طرز آماده کردن لازانیا بدون گوشت

طرز آماده کردن لازانیا بدون گوشت لازانیا یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که مورد پسند همه می باشد و همه مردم بخصوص بچه ها و جوانان این غذا را بسیار دوست دارند و باب میل شان است. مواد لازم: قارچ: ۲۵۰گرم فلفل دلمه ای: یک عدد روغن: به مقدار لازم هویج: یک عدد پیاز: یک […]

طرز آماده کردن لازانیا بدون گوشت

603b66e01c8ea_2021-02-28_13-18

لازانیا یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که مورد پسند همه می باشد و همه مردم بخصوص بچه ها و جوانان این غذا را بسیار دوست دارند و باب میل شان است.

مواد لازم:

قارچ: ۲۵۰گرم

فلفل دلمه ای: یک عدد

روغن: به مقدار لازم

هویج: یک عدد

پیاز: یک عدد

کدو سبز: یک عدد

ورقه لازانیا: یک بسته

بادمجان: یک عدد

نخود فرنگی: نصف پیمانه

ریحان: به مقدار لازم

پونه: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم پنیر

پارمزان: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد

نکات لازم قبل از تهیه لازانیا بدون گوشت:

۱- میتوانید تعدادی از سبزیجات که باب میلتان نیست از دستور غذایی حذف کرده و با سبزیجات دلخواه جایگزین کنید.

۲- میتوانید لازانیا را هم در فر بپزید و هم اینکه داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لازانیا را داخل ماهیتابه قرار داده و بگزارید با شعله ملایم بپزد و نرم شود.

۳- سعی کنید از روغن های مفید مثل روغن زیتون ، کنجد در تهیه لازانیا استفاده کنید و سعی کنید از روغن بسیار کم استفاده کنید.

۴- وقتی لازانیا آماده شد بلافاصله آن را برش ندهید و مدت ده دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود تا موقع برش زدن مواد به بیرون نریزد و شکل و ظاهرش از بین نرود.

طرز آماده کردن:

مرحله اول:

هویج را شسته و بصورت ریز یا نگینی خرد میکنیم و داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی گاز قرار داده تا آب بجوشد و هویج خرد شده را داخل آب میریزیم تا بپزد و نرم شود.

کدو سبز و بادمجان را بصورت نگینی یا ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن میریزیم و کدو سبز و بادمجان خرد شده را داخل روغن تفت میدهیم.

مرحله دوم:

پیازها را بصورت ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را داخلش تفت میدهیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم. قارچ ها اگر خیلی درشت باشند انها را خرد میکنیم و به پیاز و فلفل دلمه ای در حال تفت اضافه میکنیم.

مرحله سوم:

نخود فرنگی و مقداری نمک و فلفل را به موادمان اضافه میکنیم. سبزیجات ریحان و پونه را باید حتما خشک کنید و از پودر آن استفاده کنید یا میتوانید بصورت آماده تهیه کنید تا سرعت انجام کار زیاد شود.

پس ریحان و پونه خشک را از هرکدام نصف قاشق غذاخوری اضافه کرده و مواد را تفت میدهیم. بعد از اینکه مواد را کامل مخلوط کرده و تفت دادیم شعله را خاموش میکنیم. هویج و کدو سبز و بادمجان های خرد شده را نیز به این مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم.

مرحله چهارم:

یک قابلمه نسبتا بزرگ برداشته و داخلش آب میریزیم و روی گاز قرار میدهیم تا بجوشد و کمی روغن و نمک نیز به آب اضافه میکنیم وقتی که جوشید ورقه های لازانیا را داخلش قرار میدهیم تا کمی نرم شود وقتی که نرم شد و پخت آنها را با آب سرد آبکشی میکنیم تا خمیری نشود.

مرحله پنجم:

در این مرحله یک سس مخصوص برای لازانیا درست میکنیم پس هر دو پنیر را همراه با مقداری نمک و فلفل و تخم مرغ خوب هم میزنیم و مخلوط میکنیم.

یک ظرف مناسب انتخاب کرده و داخلش را با روغن چرب میکنیم باید روغن در تمام قسمت های ظرف باشد تا لازانیا به ته ظرف نچسبد. یکی از ورقه های لازانیا را کف ظرف قرار میدهیم و سپس مقداری از سس را روی آن میریزیم سس باید در تمام قسمت های ورقه پخش شود.

حالا موادمان را روی ورقه لازانیا میریزیم و روی مواد را با بقیه سس میپوشانیم و ورقه دیگری از لازانیا را روی مواد میگزاریم میتوانیم اینکار را تکرار کنیم و چند لایه درست کنیم.

در آخر لازانیا را با شعله متوسط میگزاریم بپزد یا اینکه در فر که از قبل گرم کرده ایم میگزاریم مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید