کد خبر:13722
پ

طرز آماده کردن مغز گوساله با سس مخصوص

طرز آماده کردن مغز گوساله با سس مخصوص مغز گوساله غذایی بسیار خوشمره و مقوی هست که به شما پیشنهاد می‌کنیم این غذا را امتحان کنید. مواد لازم: مغز گوساله: ۳ عدد تخم مرغ: ۲ عدد دنبلان: ۳۰۰ گرم نعنا: به مقدار کم جعفری: به مقدار کم کره: ۵۰ گرم آب مرغ: یک لیوان نارنج: یک عدد […]

طرز آماده کردن مغز گوساله با سس مخصوص

603cba7125549_2021-03-01_13-27

مغز گوساله غذایی بسیار خوشمره و مقوی هست که به شما پیشنهاد می‌کنیم این غذا را امتحان کنید.

مواد لازم:

مغز گوساله: ۳ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

دنبلان: ۳۰۰ گرم

نعنا: به مقدار کم

جعفری: به مقدار کم

کره: ۵۰ گرم

آب مرغ: یک لیوان

نارنج: یک عدد

آرد گندم: ۳۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز آماده کردن:

برای پخت سالم تر مغز گوساله، ابتدا آن را شسته و رگ های خونی اطراف آن را جدا کنید.

سپس آن را بخارپز کنید، بدین صورت که در قابلمه بزرگی حدود ۲ لیتر آب بریزید. مغزها و مقدار دنبلان را در ظرف دیگری قرار دهید و مقداری آب روی آنها بریزید، سپس ظرف را روی قابلمه پر از آب قرار داده و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید سپس درب ظرف مغزها را گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند.

برای مزه دار کردن آنها مقداری نمک و فلفل در آخر به آنها اضافه کنید.در قابلمه کره را اضافه کنید و با حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید، آب مرغ را کم کم به مواد اضافه کنید.

در آخر نیز نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود. برای طعم بهتر سس، سبزی ها را به صورت درسته اضافه کنید و کمی با مواد مخلوط کنید و سپس آنها را دور بریزید.

سس را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. سپس سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و زرده ها را با همزن در حد ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود و به سس مرحله قبل  اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. قبل از به جوش آمدن مایع آن را بردارید و اجازه دهید  سس سرد شود.

برای سرو این غذا در یک ظرف مناسب مغز و دنبلان را قرار دهید و از سس غلیظ روی آن بریزید و با گشنیز و برش های نارنج آن را تزیین کنید.

کلیدواژه : سس مخصوص
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید