خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز آماده کردن کرپ سوزت؛ یک دسر عالی فرانسوی

تاریخ انتشار : 2020/10/13 - 17:31

 کد خبر: 110349
 0 بازدید

طرز آماده کردن کرپ سوزت؛ یک دسر عالی فرانسوی

کرپ سوزت یک دسر معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای داشته و و جزو خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین صبحانه‌ها در سراسر دنیا می‌باشد. اگر تا به حال این دسر خوشمزه را امتحان نکرده‌اید حتما به شما پیشنهادمی‌کنیم که آن را امتحان کنید. مواد لازم برای تهیه کرپ سوزت ۱۰۰ گرم ارد ۲ عدد تخم […]

کرپ سوزت یک دسر معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای داشته و و جزو خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین صبحانه‌ها در سراسر دنیا می‌باشد. اگر تا به حال این دسر خوشمزه را امتحان نکرده‌اید حتما به شما پیشنهادمی‌کنیم که آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کرپ سوزت

  • ۱۰۰ گرم ارد
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • یک پیمانه شیر
  • ۱ قاشق مربا خوری پرتقال رنده شده
  • ¼ پیمانه روغن مایع برای سرخ کردن
  • ۲ قاشق سوپخوری آب پرتقال
  • ۱/۳ پیمانه پودر شکر
  • ۶۰ گرم کره
  • ۲ عدد پرتقال

طرز تهیه کرپ سوزت؛ غذای مورد علاقه هیو جکمن

طرز تهیه

مرحله اول: آرد را درون ظرفی ریخته و وسط آن را گود می‌کنید. سپس تخم مرغ‌ها، روغن مایع، شیر و پوست پرتقال را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس مایه‌ی حاصل را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: تابه تفلونی را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس ¼ پیمانه از مایه حاصل را در تابه بریزید. تابه را بچرخانید به طوری که مایع به طور یکنواخت در سطح تابه پخش شود. تابه را روی حرارت قرار دهید تا روی مایه ببندد و سپس کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. سپس کرپ‌های حاصل را روی هم قرار دهید و اجازه دهید سرد شوند.

همچنین بخوانید  طرز تهیه کیک انار خوشمزه مخصوص شب یلدا

مرحله سوم: آب پرتقال، پودر شکر و پوست پرتقال رنده شده را روی حرارت قرار دهید تا پودر شکر حل شود و کره را به آن اضافه کنید. سپس و بعد از آب شدن کره، ترکیب را از روی حرارت بردارید و کرپ‌ها را یکی یکی داخل شربت فرو کنید تا تا شربت جذب کرپ شود.

مرحله چهارم: پوست پرتغال را بگیرید و قطعه‌های باریکی از پرتقال را داخل شربت حاصله بیندازید تا به خوبی به آن آغشته شوند. سپس داخل کرپ را با پرتقال‌های آغشته پر کنید.

مرحله پنجم: باقیمانده شربت و مربای پوست پرتقال را روی کرپ بریزید و کرپ سوزت را سرو کنید.


برچسب ها :
دسته بندی : آشپزی , شیرینی ودسر , غذاهای ملل
تبلیغات
ارسال دیدگاه

تبلیغات