کد خبر:15396
پ
طرز تهیه کباب تابه ای خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه کباب تابه ای خوش طعم و لذیذ

“کباب تابه ای زعفرانی” یا همان کباب دیگی از جمله محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای خانگی با گوشت چرخ کرده است که طرز تهیه ساده ای دارد و به دو روش خشک و آبدر طبخ میشود. مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای زعفرانی: گوشت چرخ کرده :350 گرم پیاز :1 عدد گوجه فرنگی :3 عدد سماق :1 قاشق غذاخوری […]

“کباب تابه ای زعفرانی” یا همان کباب دیگی از جمله محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای خانگی با گوشت چرخ کرده است که طرز تهیه ساده ای دارد و به دو روش خشک و آبدر طبخ میشود.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای زعفرانی:

  • گوشت چرخ کرده :350 گرم
  • پیاز :1 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • سماق :1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • پودر گلپر در صورت تمایل :1/2 قاشق مربا خوری
  • زعفران :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

پخت کباب تابه ای زعفرانی

طرز تهیه :

  1. پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را کاملا بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
  2. کف تابه ای مناسب را کمی چرب کنید و مخلوط مایه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا منسجم شوند.
  3. چهار طرف ماهیتابه را تکه های کوچیک کره بیندازید و بعد تابه را روی حرارت گذاشته و شعله را کم کنید. در تابه را ببندید تا گوشت خودش را بگیرد و کم کم بپزد.
  4. بعد از تقریبا 10 دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچیکتر شده.
  5. در این مرحله گوشت را به چند تکه مساوی تقسیم کنید و نصف مقدار سماق را روی تمام سطح کباب بپاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.
  6. حالا دوباره بعد از 10 دقیقه تکه های کباب را پشت و رو کنید و روی طرف دیگرش هم بقیه سماق را بریزید.
  7. گوجه ها را چهار قاچ کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و دور تا دور ماهیتابه بچینید.
  8. بعد از حدود 10 دقیقه گوجه ها هم نرم میشوند و مزه آنها به خورد کباب ها میرود.
  9. دقت کنید در تابه را ببندید تا کباب سفت نشود.
  10. بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداری آب داشته باشد تا نرم تر و لذیذ تر باشد.

نکته :

اضافه کردن گلپر کباب را لذیذ تر میکند و کاملا سلیقه ای است.

کلیدواژه : کبابکباب تابه ای
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.