کد خبر:15261
پ
طرز تهیه 2 نوع سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه

طرز تهیه 2 نوع سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه

سیب‌‌زمینی سرخ‌ کرده رستورانی از آن‌دسته پیش‌غذاهایی است که هوش از سر همه می‌پراند و البته انواع غذا با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراق طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده را بلدند اما تعداد کسانی که می‌توانند یک پرس سیب‌زمینی سرخ‌ کرده ترد و پوک و […]

سیب‌‌زمینی سرخ‌ کرده رستورانی از آن‌دسته پیش‌غذاهایی است که هوش از سر همه می‌پراند و البته انواع غذا با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراق طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده را بلدند اما تعداد کسانی که می‌توانند یک پرس سیب‌زمینی سرخ‌ کرده ترد و پوک و خوشمزه به سبک رستوران‌های مشهور جلوی شما بگذارند چندان زیاد نیست. امروز میخواهیم ۲ طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی به سبک مک دونالد و  سیب زمینی سرخ کرده و تنوری رستورانی را به شما آموزش بدهیم.

 

1.طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی به سبک مک دونالد

طرز تهیه سیب زمینی سرخ‌ کرده مک دونالد

مواد لازم

  • سیب‌ زمینی: ۴ عدد بزرگ (بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌زمینی در نظر بگیرید)
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

طرز تهیه سیب زمینی سرخ‌ کرده مک دونالد

برای این‌که سیب‌زمینی سرخ کرده ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی درست کنید باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند(قطرشان کمتر از یک سانتی‌متر قطر نباشد). روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن سیب‌زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید. حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و خوشمره و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک حوله تمیز یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این پیش‌غذای لذیذ را با سس محبوب‌تان نوش جان کنید. این مدل سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی با سس قارچ و پنیر و نیز سس کچاب بسیار دلچسب و لذیذ می‌شود. سیب زمینی سرخ کرده رستورانی پفکی به سبک مک دونالد به همین ترتیب درست می‌شود و نیاز به پودر سوخاری و هیچ چیز دیگری ندارد.

2.سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی رژیمی در فر

طرز تهیه سیب‌زمینی رستورانی رژیمی در فر

 

اگر رژیم لاغری دارید و در عین حال عاشق سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی هستید یک روش خوب و سالم و با کمترین روغن را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم

  • سیب‌زمینی بزرگ: ۴ عدد ( بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌زمینی در نظر بگیرید)
  • نمک، فلفل چیلی، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به میزان دلخواه در صورت تمایل
  • پنیر پارمزان: در صورت دلخواه

 

طرز تهیه

طرز تهیه سیب‌زمینی رستورانی رژیمی در فر

 

طرز تهیه این سیب‌زمینی رژیمی که اتفاقا بسیار لذیذ و مقوی خیلی ساده است. برای تهیه سیب‌زمینی تنوری ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در اندازه‌های بزرگ و شکل دلخواه قاچ کنید، سیب‌زمینی‌ها نباید نازک و با قطر کم باشند، بهتر است آن‌ها را ضخیم‌تر از حد معمول برش بزنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست سیب‌زمینی‌ها را نگیرید. حالا سیب‌زمینی‌ها را «بلانچ» کنید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آن بریزید. سپس سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید. در یک طرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را بریزید و با مقداری روغن‌زیتون، فلفل و نمک و در صورت تمایل کمی پودر آویشن مزه‌دار کنید.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و وقتی که گرم شد، سینی سیب‌زمینی‌ها را در قسمت وسط فر بگذارید. ۴۰ تا ۴۵ دقیقه برای پختن و گریل شدن سیب‌زمینی‌ها کافی است. در ده دقیقه پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید تا روی سیب‌زمینی‌ها حسابی طلایی شود. در اواسط پخت با چنگال میزان پخت سیب‌زمینی را امتحان کنید و اگر باب میل‌تان بود آن‌ها را از فر خارج کنید. بعد از پایان پخت روی سیب‌زمینی‌ها پودر پنیر پارمزان بپاشید و با سس دلخواه‌تان نوش جان کنید. اگر هم رژیم نیستید و طعم سیب‌زمینی در فر را بیشتر می‌پسندید می‌توانید این سیب‌زمینی را با بیکن یا گوشت مرغ، ماهی و استیک نوش جان کنید.

دیدگاه کاربران 1 دیدگاه
  • زهره احمدی 5 مه 2021 / 9:20 ب.ظ

    ممنون از سایت خوب تون

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.