گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای

گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای

03:5415۰

گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای

در مطلب زیر طرز تهیه گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای

بیکن ۱۸۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز زرد متوسط یک عدد
کلم برگ بزرگ یک عدد
آرد گندم یک چهارم فنجان
شیر کم گرم  دو فنجان
پنیر چدار (خرد شده)  دو فنجان
پودر خردل یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی رنده شده نصف قاشق چای‌خوری
فلفل کاین نصف قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده نصف فنجان
جعفری تازه به مقدار لازم
نمک یک قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه تازه یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای

گراتن یا گراتین یک نوع خوراک خوشمزه فرنگی است که معمولا با سبزیجات تازه، خرده نان و پنیر در فر تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه گراتن بادمجان، گراتن کلم و گراتن سبزیجات را به شما آموزش داده‌ایم که همه آن‌ها طعمی بی‌نظیر دارند و از خوردن هیچکدامشان پشیمان نخواهید شد. امروز با طرز تهیه مدل متفاوتی از این خوراک خوشمزه به سراغتان امده‌ایم. برای تهیه گراتن کلم و بیکن با قارچ خامه‌ای ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. ظرف مخصوص گراتین یا ظرف نسوز مستطیلی شکل مخصوص فر را با مقداری کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

بیکن‌های را به درازا نازک برش بزنید. یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید و بیکن‌ها را درون آن بریزید. بیکن‌ها را هر از گاهی هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه و تا زمانی که ترد شوند، روی حرارت بمانند. با استفاده از یک کفگیر بیکن‌ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و کنار بگذارید. چربی بیکن در قابلمه را درون یک کاسه کوچک نسوز بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و قارچ‌ها را به آن اضافه کنید. هر از گاهی هم بزنید و اجازه دهید به مدت چهار دقیقه روی حرارت باشند تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شده و نرم شوند. سپس قارچ‌ها را به کاسه حاوی بیکن منتقل کنید.

یک قاشق غذاخوری از چربی بیکن را درون قابلمه بریزید. پیاز را به صورت نازک خلالی کرده و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. هر از گاهی آن را هم بزنید و بگذارید به مدت سه دقیقه روی حرارت باشد تا نرم شود. اگر پیاز‌ها به قابلمه چسبیدند، کمی آب به قابلمه اضافه کنید تا قسمت‌های قهوه‌ای شده پیاز و قارچ از کف قابلمه جدا شوند.

دو قاشق غذاخوری از چربی بیکن را در یک ماهیتابه، که روی حرارت متوسط است، داغ کنید. آرد را اضافه کنید و آن را آنقدر هم بزنید تا نرم شوند. اجازه دهید آرد به مدت دو دقیقه روی حرارت باشد تا بوی خام آن از بین برود. آن را مدام و به آرامی هم بزنید. شیر را کمی گرم کنید و آن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند. مخلوط را مدام و به آرامی با یک کفگیر پلاستیکی به مدت سه دقیقه هم بزنید تا حباب کند و غلیظ شود.

جوز هندی و پنیر چدار را رنده کنید و یک و نیم فنجان از آن را به همراه یک قاشق چای‌خوری نمک، فلفل، خردل، جوز هندی رنده شده و فلفل کاین به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود. بیکن و قارچ را هم به مواد اضافه کنید. مخلوط را به قابلمه حاوی کلم برگ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مخلوط کلم برگ را درون ظرف نسوز فر بریزید. نصف فنجان باقیمانده پنیر را روی آن بریزید. آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود. سپس خوراک را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. گردو را خرد کنید و به همراه شاخه‌های جعفری روی گراتن کلم بریزید. گراتن کلم و بیکن شما آماده است. نوش جان!

منبع : www.parsine.com
لینک کوتاه
https://sapnaz.ir /?p=12884

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند